Over Ons

Adfinum B.V. is een onafhankelijke assurantietussenpersoon, die u door middel van een deskundig en objectief advies graag van dienst wil zijn op het gebied van zakelijke en privéverzekeringen en persoonlijke en bedrijfsmatige financiën.

Wij zijn totaal onafhankelijk in de advisering en bieden een breed assortiment producten van meer dan 40 verschillende banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers.

Adfinum B.V. inventariseert samen met u uw situatie om zo te adviseren op de volgende gebieden:

  • verzekeringen
  • hypotheken
  • pensioenen
  • sparen/beleggen/lenen
  • financiële planning

Al deze zaken hangen nauw met elkaar samen, dus is het goed te weten dat uw Adfinum adviseurs een gedegen kennis hebben op al deze gebieden.

Kom meer te weten over de mensen achter Adfinum: klik op medewerkers

Werkwijze

Adfinum is een kantoor, dat zich niet bedient van een “hit and run” mentaliteit maar waar u kunt rekenen op een actieve begeleiding op het gebied van financiën en verzekeringen. Een goed advies is toegesneden op uw individuele situatie en houdt rekening met uw wensen en behoeften. Tevens moet het voor u als klant begrijpelijk zijn; vaak betreft het belangrijke beslissingen met aanzienlijke investeringen en wij vinden het dan ook uiterst belangrijk dat u bij uw keuze begrijpt wat de voordelen maar ook de eventuele risico’s van verschillende producten zijn. Adfinum B.V. staat dus voor een kwalitatief hoogstaand advies op maat.

Voor een vrijblijvend advies maken wij graag een afspraak met u.