Verzekeringen

U zoekt een betrouwbare en deskundige verzekeringsadviseur?

Adfinum adviseert de oplossingen gebaseerd op uw verzekeringswensen. Wij zijn niet gebonden aan vaste maatschappijen en weten uit ervaring waar welke risico’s het beste onder te brengen tegen een gunstige premie.

Bij schade zijn we er voor u; juist dan wanneer het nodig is kunt u rekenen op een snelle behandeling en afwikkeling .  Neem gerust contact met ons op met eventuele vragen en/of voor een vrijblijvende kennismaking.

Particulier

De Adfinum Combipolis, gunstige voorwaarden in prijs én kwaliteit.
Combineer uw woonhuis – inboedel – kostbaarheden – aansprakelijkheid – rechtsbijstand – reis/annulering – gezinsongevallen – pleziervaartuig – oldtimer – auto – caravan als één pakket in de Combipolis. Alle voordelen van de Combipolis: (klik hier voor een brochure)

  • gunstige premietarieven
  • uitstekende polisvoorwaarden en dekking
  • goede service en snelle schadeafhandeling
  • één aanspreekpunt voor uw verzekeringspakket
  • alle verzekeringen overzichtelijk op één polis
  • uw persoonlijke ‘Adfinum Polispas’
  • Pakketkorting kan oplopen tot 10%

In de Combipolis kunt u al uw particuliere verzekeringen onderbrengen.  Hoe meer verzekeringen in het pakket, hoe hoger de pakketkorting!
Neem contact op met ons kantoor (0165-397807) of stuur een e-mail naar info@adfinum.nl voor een vrijblijvend advies.

Zakelijk /Bedrijfsmatige Verzekeringen

De bedrijvenmarkt is een zeer complex geheel, waarbij veel expertise en specialisme benodigd is. Adfinum B.V. adviseert zowel het MKB (Midden- en Kleinbedrijf) en HID (Handel en Industrie). Voor de ZZP’er (Zelfstandige Zonder Personeel) hebben wij specifieke producten. Basis voor een goed advies is een grondige risico-analyse. Goed risicobeheer betekent in kaart brengen welke risico’s uw bedrijf kent en wat de impact van schade is op de bedrijfscontinuïteit. Na alle processen binnen het bedrijf te hebben geanalyseerd kunnen we een totaal-advies uitbrengen om uw verzekeringen te structureren. Het resultaat: een dekking die beter aansluit op uw actuele bedrijfssituatie, meer overzicht over uw verzekeringen en vaak zelfs een aanzienlijke kostenbesparing. Een dergelijk advies hoeft zich niet te beperken tot de schadeverzekeringen doch kan ook gericht zijn op de inkomensrisico’s binnen het bedrijf. Denk dan met name aan de ondernemer zelf die ziek wordt of zijn personeel. Vraag daarom eens vrijblijvend om een risico-analyse.