Inloggen Mijn Polis

Uw persoonlijke ‘Adfinum Polispas’.

DSC01407

Op de voorzijde van de polispas staat uw pasnummer/gebruikersnaam met daarachter uw lettercode/wachtwoord voor ‘Mijn Polissen’.

Op de achterzijde van de polispas staat (indien van toepassing) de geldige groene kaart voor uw autoverzekering.

Met uw pasnummer en lettercode kunt u digitaal het eigen polisdossier onder ‘Mijn Polissen’ raadplegen, downloaden of afdrukken.

‘Mijn Polissen’ is een beveiligde toepassing.

Klik hier: Mijn Polissen

Bij verzekeringen horen ook polisvoorwaarden. In die voorwaarden wordt beschreven wat wel en niet verzekerd is. En op welke manier schade wordt vastgesteld en hoe schadegevallen worden afgehandeld. Daarnaast worden de rechten en plichten van de verzekeraar en de polishouder erin beschreven.

Adfinum polis  Verzekeringskaarten

Omdat polisvoorwaarden documenten met een juridische inhoud zijn, is de inhoud ervan niet voor iedereen even begrijpelijk. Daarom hebben Adfinum en Noordhollandsche van 1816 (Nh1816 ) zogenaamde Verzekeringskaarten gemaakt.

In die kaarten maken we informatie over verzekeringen duidelijker, overzichtelijker en begrijpelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een verzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Het Verbond van Verzekeraars heeft regels gemaakt over hoe de verzekeringskaarten moeten zijn opgesteld en welke informatie die moeten bevatten. Onze verzekeringskaarten voldoen aan die regels. De kaarten zijn nog niet voor alle soorten verzekeringen beschikbaar. Hieronder vindt u de volgende verzekeringskaarten welke nu beschikbaar zijn:

Inboedel

Opstal/Woonhuis

Motorrijtuigen WA

Motorrijtuigen WA/beperkt Casco

Motorrijtuigen WA/Volledig Casco (all risk)

Schade verzekering inzittenden/opzittenden (SVI)

Doorlopende  Reisverzekering

Annuleringsverzekering

Aansprakelijkheid particulieren

Rechtsbijstandsverzekering (DAS)

Omdat verzekeringskaarten juridisch niet dezelfde waarde hebben als polisvoorwaarden, zijn de kaarten uitsluitend informatief. U kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Polisvoorwaarden Nh1816
Lees daarom ook altijd de polisvoorwaarden van de Adfinum polis Verzekeringen. Heeft u over de inhoud daarvan vragen of opmerkingen, vraag daarover dan uitleg bij ons.