Financiële Planning

Financiële planning

ffp (2)Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie. Het stelt u in staat uw doelstellingen te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eerder stoppen met werken, een huis in het buitenland kopen, een studiefonds voor de kinderen of totale financiële onafhankelijkheid. Uw persoonlijke situatie wijzigt constant, maar ook de maatschappelijke situatie. Daarom is het noodzakelijk dat u periodiek uw persoonlijk financieel plan met de gecertificeerd financieel planner doorneemt. Adfinum B.V. biedt u de mogelijkheid om een persoonlijk financieel plan op te stellen waarin het netto besteedbare gezinsinkomen inzichtelijk wordt gemaakt en gekoppeld aan uw huidige en toekomst wensen. In de planning worden standaard de gevolgen van pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden opgenomen.

 

Om een financiële planning aan u te kunnen presenteren zal er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatsvinden. Op basis van dit gesprek krijgen wij inzicht in uw huidige situatie en in uw wensen. Op basis hiervan kunnen wij u een voorstel doen omtrent de werkzaamheden en de te verwachten kosten. De kosten wordt op uurtarief gefactureerd.

Deskundig en eerlijk advies

Bij ons bent u gegarandeerd van deskundig advies door een gecertificeerd financieel planner.

Adfinum B.V. staat voor kwaliteit en deskundigheid. Tevens beschikken wij over veel praktijkervaring en heeft u volledig inzicht in de kosten en in de werkzaamheden.